Tretmani prilagođeni vašem licu

Iako većina neće priznati da o ljudima sude na temelju izgleda, činjenica jest da je prvi dojam najvažniji. Prvi dojam ne čini samo fizički izgled već i razina samopouzdanja kojom zračite. Nekirurškim estetskim tretmanima možete povećati samopouzdanje, osjećati se bolje, zadovoljnije i potpunije i naravno zahtijevati upravo ono što zaslužujete, a to je najbolje. Mi u Poliklinici Labar potpuno razumijemo čvrstu vezu koja postoji između dobrog izgleda i samopouzdanja kojim zračite. U današnje vrijeme kad je konkurencija i u poslovnom svijetu velika, samopouzdanje i mladenački, njegovan izgled mogu biti važni gotovo jednako kao i posjedovanje izvrsnih radnih vještina i iskustva. Nekirurški tretmani  su sve popularniji način pomlađivanja i uljepšavanja lica, vrlo su učinkoviti, gotovo bezbolni i bez vremena potrebnog za oporavak. Mnogo je zahvata koji smanjuju bore, zatežu kožu, vraćaju volumen i „brišu“ druge znakove starenja i pomažu vam da izgledate mlađe i njegovano,a alternativa su odlasku pod nož. 

Fileri, Vistabel,mezoterapija,mikrodermoabrazija, vampirski facelifting ili lifting Silhouette Soft koncima?

Poliklinika Labar vam nudi najnovije i najinovativnije danas dostupne nekirurške metode pomlađivanja, kao i kombinacije nekoliko tretmana kojima se postižu odlični rezultati. Svaki zahvat zasebno ili pak u kombinaciji smanjiti će bore, reducirati znakove starenja kože, oblikovati lice ili smanjiti ožiljke. Ukoliko ste zainteresirani za pomlađivanje, a niste spremni za kirurški zahvat, svi gore navedeni tretmani mogu produljiti trajanje Vašeg mladenačkog izgleda. Dr. Labar će predložiti najbolji tretman i proizvode baš za vas kako bi ostvarili želje na najsigurniji i najbolji način, savjetovati će vas i cjelovito informirati o svakom tretmanu primjenjujući svoje iskustvo i bogato znanje o najnovijim tehnikama koje se primjenjuju u estetici. Slušati će vas i odgovoriti  na svako vaše pitanje o estetskom zahvatu kako biste mogli donijeti ispravnu odluku i osigurati  dovoljno vremena kako bi bio siguran da ste zadovoljni s rezultatom, bez obzira na tretman koji ste odabrali. Dr. Labar smatra da kvalitetno obavljen zahvat rezultira prirodnim izgledom koji je u ravnoteži s osobnošću i izgledom klijenta. Lica koja su previše zategnuta, obrve koje su previše podignute trebale bi biti iznimka, a ne pravilo. Prijatelji i kolege koji ne znaju vašu malu tajnu, trebali bi vas gledati i pitati se što je drugačije, a ne odmah primijetiti što se promijenilo. Da li si promijenila frizuru? Izgledaš odmorno,svježe, mora da je godišnji odmor bio opuštajući i bez stresa. To su neka od pitanja koja su upućena našim klijentima nakon aplikacije filera ili pak liftinga koncima. Dr. Labar vjeruje u umjetnički potencijal estetskih tretmana kojima se postiže prirodan rezultat, na način da će svi oko vas primijetiti (ali nitko neće znati!).  

Svaka životna dob ima svoje prednosti pa zašto ne uživati maksimalno u svemu što određene godine nose. 

Na besplatnoj konzultaciji s plastičnim kirurgom dr. Labarom saznajte kakav nevjerovatan make-over možete postići nekirurškim liftingom lica prilagođenim baš vama!

Kontaktirajte nas