Kako izabrati kirurga

Razmišljate o estetskom zahvatu ili operaciji?

U Poliklinici Labar plastični kirurg će vas savjetovati i cjelovito informirati o zahvatu primjenjujući svoje iskustvo i bogato znanje o najnovijim tehnikama koje se primjenjuju. Našim klijentima pružamo maksimalnu diskreciju pa niti u jednom trenutku ne trebate razmišljati o očuvanju svoje privatnosti. Kontinuirano se usavršavamo i poboljšavamo naše usluge s ciljem da budete sigurni kako Vam je pružen tretman najvišeg standarda koji estetska medicina može ponuditi.

Da li taj zahvat baš za vas?

Naš je cilj pružiti vam najnovije i relevantne informacije koje su vam potrebne da donesete odluku da li je estetska operacija pravi izbor. Znamo da je odluka da se podvrgnete estetskom zahvatu ozbiljan korak, a mi ćemo vam dati vremena za razmišljanje i naravno prije svega dovoljno vremena za sva pitanja kako biste bili sigurni da ste potpuno informirani o svim prednostima i manama zahvata. Na raspolaganju vam je osim stručnosti i iskustva dr. Labara i njegova pristupačnost i želja da vam odgovori na sva pitanja.

Dr. Labar je licencirani specijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije i ima više od 18 godina kirurškog iskustva. Član je hrvatskog i europskog društva za plastičnu kirurgiju i posvećen je primjeni najnovijih dostignuća u estetskim operacijama. Prilagoditi ćemo se vašim željama kako bi vaš estetski zahvat bio jedno ugodno iskustvo koji će rezultirati vašim unutarnjim zadovoljstvom i naravno ljepšim izgledom.
Izbor plastičnog kiruga?

Prilikom odluke o izboru kirurga uvijek inzistirajte na informaciji da je liječnik licencirani plastični kirurg odnosno član Hrvatskog društva za plastičnu kirurgiju (HDPREK) jer vam ta činjenica garantira da ste u rukama educiranog stručnjaka te možete biti sigurni u visoki standard pružene usluge. Isto tako inzistirajte da vam se pokažu fotografije klijenata koje je vaš odabrani kirurg već operirao.


Svaki korak uz vas! 

Inzistirajte na činjenici da od prve konzultacije razgovarate isključivo s liječnikom koji će obaviti zahvat te da izabrani liječnik radi i sve daljnje kontrole te previjanja. Jer vrlo je važan kontinuitet kako bi na kraju i vi i kirurg bili zadovoljni rezultatom. Podvrgavanje estetskoj operaciji je vrlo osobna odluka koja može promijeniti vašu percepciju sebe, ali i vaš život. Stoga dr. Labar prije odlučivanja kako vam najbolje pomoći da ostvarite svoje ciljeve, počinje slušajući tko ste i tko želite biti. I zato zaista dobar plastični kirurg ne radi na vama, već radi za vas. Dr. Labar uvijek naglašava važnost edukacije klijenta i dostupnost kirurga! Osobno čita svaki e-mail i dostupan je na telefon 24 sata dnevno za pitanja koja ne mogu čekati.

Kontaktirajte nas