Deluxe tretmani-jer njegovana koža skriva godine!

Kada s našeg lica nestane i zadnji trag svježine ljeta, ostaje koža s mnogo problema koji su između ostalog i posljedica izlaganja UV zrakama, a najčešći su suha koža, bore, smeđe mrlje, neujednačen ten i pogoršanje problema poput akni i mitesera. Stoga samo za vas pripremili najbolje tretmane za dubinsko čišćenje kože, a potom i njezinu regeneraciju koji će koži vratiti blistavi sjaj. Bez obzira da li već znate kojim tretmanom ćete postići rezultat koji priželjkujete ili  trebate pomoć pri izboru idealnog tretmana naši Deluxe paketi uključuju konzultaciju s dr. Labarom i Pristine dijamantnu mikrodermoabraziju kojom uklanjamo površinu kože i potičemo proizvodnju kolagena i elastina. Tretmanom Infusion mezoterapije potaknuti ćemo intenzivnu regeneraciju kože aplikacijom kolagena ili intenzivnog hidratacijskog kompleksa, a Dermalogica pripravcima završiti ćemo tretman u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled.

PEEL OFF DELUXE tretman: čišćenje i regeneriranje kože

Čišćenje kože lica je zasigurno najvažniji dio vaše rutinske dnevne njege lica, a tretman dijamantne mikrodermoabrazije je tretman koji će vašu kožu održavati čistom i regeneriranom. Višestruko nagrađivani tretman Pristine dijamantne mikrodermoabrazije će savršeno ukloniti  „staru“ kožu, smanjiti  bore, ublažiti hiperpigmentacije, a djelovanjem vakuma potaknuti će proizvodnju kolagena i elastina i tako regenerirati kožu i vratiti joj zdrav i njegovan izgled. Tretman uključuje Dermalogica eksfolijaciju te Dermalogica masku za vaš tip kože.

INTENSIVE HYDRATION DELUXE tretman: revitalizacija i rehidracija kože

Ukoliko niste zadovoljni izgledom svoje kože jer je suha, s vidljivim borama i bez sjaja ovaj tretman je pravi izbor za vas. Infusion mezoterapija s Intensive Hydration ampulom revitalizirati će i vratiti tonus dehidriranoj koži koja je najčešće smanjenog tonusa i elastičnosti. Tretman uključuje Dermalogica eksfolijaciju i Dermalogica masku za vaš tip kože.

COLLAGEN BOOSTER DELUXE tretman: zatezanje i pomlađivanje kože

Ukoliko niste zadovoljni izgledom svoje kože jer je smanjenog tonusa, elastičnosti te s vidljivim borama i bez sjaja preporučamo vam da isprobate ovaj tretman. Infusion mezoterapija s Collagen Booster ampulom oživjeti će i zategnuti umornu kožu, pomladiti je i poboljšati joj tonus i čvrstoću te smanjiti bore . Tretman uključuje Dermalogica eksfolijaciju i Dermalogica masku za vaš tip kože.

DELUXE ULTIMATE tretman: anti-aging i lifting

Želite vrhunski tretman  kojim ćete se riješiti neujednačenog tena, hiperpigmentacija, proširenih pora, akni i sitnih bora, tretman koji će revitalizirati kožu i vratiti joj tonus i sjaj, prevenirati starenje kože i pojavu dubokih bora, ili pak samo želite zablistati na izlasku ovo je pravi tretman za vas jer ćete već nakon prvog  vidjeti razliku. Koža će ponovno postati glatka i baršunasta, poboljšati će joj se tonus i elastičnost, biti će zategnutija i zdravija, i vratiti će joj se blistavi sjaj. Koristeći dijamantni vrh laserske preciznosti Pristine dijamantna mikrodermoabrazija uklanja površinu kože, dok istovremeno djelovanjem vakuma potiče proizvodnu kolagena i elastina. Potom ćemo Infusion mezoterapijom dohranom supstancijama koje nedostaju poput ampula čistog kolagena ili intenzivnog hidratacijskog kompleksa revitalizirati, rehidrirati  i zategnuti kožu. Tretman uključuje i Dermalogica eksfolijaciju i Dermalogica masku za vaš tip kože.

Za optimalne rezultate predlažemo 5 tretmana u razmaku od 10 dana, a potom tretman održavanja i njege jedanput mjesečno.

Kontaktirajte nas