Pristine dijamantna mikrodermoabrazija-kao niti jedna druga!

Višestruko nagrađivan tretman Pristine dijamantne mikrodermoabrazije je najnapredniji mikrodermoabrazijski postupak  za lice i tijelo. Koristeći dijamantni vrh laserske preciznosti  Pristine uklanja zadebljani i odumrli sloj epidermisa, s ciljem uklanjanja „stare“ kože i različitih nepravilnosti  na koži, dok istovremeno djelovanjem vakuma potiče fibroblaste na proizvodnju kolagena i elastina. Već nakon prvog  Pristine tretmana koji je u potpunosti bezbolan i bez rizika za nastajanja alergija i ožiljaka, koža će izgledati svježe i pomlađeno i biti glatka i nježna. Za iznimne rezultate preporučamo naše Deluxe tretmane kojim ćemo nakon što smo dermoabrazijom obradili ciljanu površinu kože, tretman završiti dopunskom dohranom supstancijama koje nedostaju poput ampula čistog kolagena.

Za što se koristi tretman?

Pristine dijamantna mikrodermoabrazija koristi se za eksfolijaciju kože, uključujući i tretiranje tanke, osjetljive kože, grube kože kao i onih područja koja su teško dostupna. Tretmani će osvježiti i regenerirati kožu, ublažiti hiperpigmentacije, umanjiti bore te koži vratiti njegovan i zdrav izgled. Pristine smanjuje pojavu:
  • finih linija i bora
  • akni i ožiljaka
  • proširenih pora
  • mitesera i prištića 
  • pjega i hiperpigmentacija
  • neujednačene teksture i boje kože

Što je to dijamantna mikrodermoabrazija?

Dijamantna mikrodermoabrazija je siguran, neinvazivan postupak uklanjanja gornjeg sloja kože kojim se polira i dubinski stimulira koža, koristeći gusto složene dijamante za postizanje laserske preciznosti u uklanjanju mrtvih stanica kože.

Zašto je Pristine bolji u odnosu na kristalnu mikrodermoabraziju?

Prednost dijamantne mikrodermoabrazije nad prethodnim generacijama aparata je ta što niti klijent niti terapeut nisu izloženi prašini kristala, čime se izbjegava iritacija dišnog sustava i kože, kao i mogućnost razvoja bilo kakve upale. Obzirom da dijamantna mikrodermoabrazija ne iritira kožu kao što to kristali često rade, možemo tretirati i nježnu kožu poput one oko očiju.

Kako djeluje Pristine?

Dijamantni aplikatori nježno uklanjaju gornji (epidermalni) sloj kože kako bi zagladili površinu kože, dok se kontroliranim vakumom stimulira proizvodnja kolagena i elastina. Kombinacija vakuma i pritiska osigurava ravnomjerno izvođenje postupka i omogućava da svaki tretman bude individualno prilagođen koži lica i tijela koja se tretira, ovisno o tipu kože.

Da li je tretman bolan?

Tretman je bezbolan i neinvazivan, i ne zahtijeva vrijeme za oporavak kože, već odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim dnevnim obavezama.

Koliko dugo traje tretman?

Vrijeme trajanja tretmana ovisi o području koje se tretira i o stanju kože. Možete očekivati završetak tretmana cijelog lica za 20 min. Ukoliko se tretiraju grublja područja kože ili veći dio tijela tretman može trajati i duže.

Kada se vide rezultati?

Rezultati se osjete i vide već nakon prvog tretmana, i vidi se znatno poboljšanje u teksturi i izgledu kože. Nastavkom serije tretmana, dolazi se do sve boljih rezultata.

Kontaktirajte nas