Mezoterapija bez igle - uz Infusion tretman otkrijte pravi potencijal svoje kože!

Koža, osobito lica, ogledalo je naših godina. Nakon tridesete na licu se postupno počinju pojavljivati znakovi starenja, u obliku više ili manje izraženih bora, smeđih mrlja, beživotnog izgleda kože, neujednačenog tena. 
Započnemo li na vrijeme voditi brigu o svojoj koži i ujedno spoznamo što sve ubrzava njezino starenje, možemo dulje zadržati njezin mladenački izgled. Najnovija istraživanja pokazala su da je moguće znatno usporiti starenje, ako se tretmani prevencije primjene na vrijeme. Isto tako tretmani poput mezoterapije  preporučaju se prije nekog važnog događaja na kojem želite zablistati. Za izvanredne rezultate preporučamo pak  naše Deluxe tretmane jer ćemo prije postupka mezoterapije uklanjanjem „stare“ kože i stimulacijom kolagena i elastina postupkom Pristine mikrodermoabrazije pripremiti Vašu kožu za sam postupak mezoterapije.

Što je Infusion mezoterapija?

Infusion elektro-mezoterapija je sigurna i bezbolna alternativa tradicionalnoj mezoterapiji, izvodi se bez upotrebe igle, a omogućava sigurno, učinkovito i neinvazivno trans-dermalno djelovanje posebno formuliranih otopina tzv. infuzija. Za razliku od seruma koji njeguju samo vanjske slojeve kože mezoterapijom se vitamini, minerali, kompleksi aminokiselina i antioksidanti dovode u kožu dublje i njeguju ju ne samo izvana, nego i iznutra. Prirodni sastojci regenerirati će kolagen i elastin i potaknuti njihovo stvaranje, hidrirati kožu i povećati metabolizam kože,a to će rezultirati revitaliziranom, baršunastom, osvježenom i pomlađenom kožom.

Koliko traje tretman i koliko često se preporuča?

Tretman može trajati od 5-30 minuta, ovisno o tretiranom području i željama klijenta. Iako su rezultati vidljivi odmah nakon  prvog tretmana, učinci mezoterapije su kumulativni i stoga se za najbolji učinak preporuča serija od 4-6 tretmana s dvotjednom pauzom između dva tretmana.
Za održavanje rezultata preporuča se tretman održavanja svakih 7-8 tjedana. 

Da li je tretman siguran i bezbolan?

Infusion je siguran, precizan i ne-invazivan tretman. Za vrijeme trajanja tretmana, moguće je osjetiti lagani puls, vrlo sličan škakljanju. Tretman možete napraviti i u pauzi za ručak jer odmah po završetku tretmana spremni ste za povratak na posao i komplimente za novi, blistavi sjaj vaše kože.

Kako djeluje Infusion?

Infusion sigurno i učinkovito dovodi posebno formulirane otopine, tzv.infuzije u epidermu kože bez njenog oštećenja. Infuzije prolaze kroz kožu upotrebom specijalne sonde kojom se izvode kružni pokreti po površini kože. Sonda odašilje ionske valove u pulsu, posebnom Ionwave tehnologijom kreiranom samo za ovaj uređaj, koji prenose otopine direktno u najdublji dio kože, zaobilazeći stratum corneum (površinski sloj kože).

Ima li tretman nuspojava?

Infusion tretman nema nuspojava. Ako ste trudni ili imate zdravstvenih problema, bilo koje vrste, trebali biste se prvo savjetovati s dr. Labarom.

Kontaktirajte nas