Oblikovanje i povećavanje usana

Usnice su najsenzualniji dio našeg lica, a njihova punoća odraz ljepote, zdravlja, mladosti i ženstvenosti. Zato i nije neobična činjenica da su pune, senzualne i lijepo definirane usne visoko na listi prioriteta klijentica dr. Labara. Bez obzira što želite promijeniti na svojim usnicama rezultati zahvata su bolji nego ikada prije zahvaljujući novim proizvodima i tehnologijama. 

Jedna od najčešće primjenjivanih i najučinkovitijih metoda za postizanje senzualnijih i mlađih usnica je nekirurško oblikovanje usnica hijaluronskom kiselinom ili trajnim preparatom Aquamidom, oivsno o želji klijentice. Oblikovanje usnica hijaluronskom kiselinom ili Aquamidom podrazumijeva povećanje volumena usna, kreiranje ljepših rubova te korigiranje vertikalnih bora koje se s vremenom pojavljuju. Radi se o kratkotrajnom, neinvazivnom i bezbolnom zahvatu pri kojem se različitim tehnikama u usnice aplicira filer u obliku injekcije te se postižu različiti učinci ovisno o željama klijentice.

Dr. Labar koristi samo filere renomiranih kompanija (TEOSYAL® Kiss, Restylane Lip Volume, Juvéderm Ultra Smile, Juvéderm Volift) kako bi vam osigurao da na bezbolan i siguran način postignete prirodan, atraktivniji i ljepši izgled usana. Prednost ovog načina oblikovanja  je upravo prirodan izgled usana, kao i činjenica da tijekom samog zahvata možete odlučiti do koje mjere povećati usnice ili mijenjati njihov oblik.
Bitno je naglasiti da ponekad nakon tretmana usne budu otečene te za ocjenu rezultata treba pričekati barem 2 dana kako bi oteklina u potpunosti splasnula. Oblikovanje usana jest postupak koji zahtijeva veliko iskustvo i znanje u primjeni hijaluronske kiseline u oblikovanju usana i samo vrhunski proizvod u rukama iskusnog liječnika može pružiti  prirodni i dugotrajni rezultat.

Kontaktirajte nas