Soprano XL- sigurna i učinkovita tehnologija za trajno uklanjanje dlačica!

Soprano Xl diodni laser koji koristimo u Poliklinici Labar omogućava sigurno i dugotrajno uklanjanje dlačica. Valna duljina zrake koju stvara diodni laser sigurna je i učinkovita za uklanjanje neželjenih dlaka na svijetloj i tamnoj koži, kao i za one na preplanuloj koži. Istovremeno hlađenje tijekom tretmana povećava ugodu i umanjuje reakciju kože koja se često vidi u tretmanima s drugim laserima ili IPL-om.

Uklanjanje dlačica Soprano XL laserom je virtualno bezbolno i učinkovito  jer laser koristi super hair removal metodu. SUPER HAIR REMOVAL METODA (SHR) je posebna po tome što Soprano XL 10-12 puta prelazi preko dlačica, dok svi drugi laseri prelaze samo jednom i upravo zato Soprano najtemeljitije uklanja dlačice. Dok drugi laseri zagrijavaju korijen dlačice na 65°C, Soprano XL ga zagrijava na 42°C zbog čega gotovo da i nema nuspojava. Tretman izgleda kao topla masaža, gdje se koža zagrijava te se brojnim prelaženjem nakuplja veća količina energije koja najbolje uništava korijen dlačice. Zbog jake apsorpcije laserske zrake dolazi do zagrijavanja dlačice i njihova oštećenja kao i do oštećenja stanica koje stvaraju dlaku (ako je dlaka u tom trenutku bila u fazi rasta),a nalaze se u zoni korijena dlake. Samo oštećenje stanice koja stvara dlaku trajno rješava problem i omogućava značajno smanjenje dlakavosti već nakon prvog tretmana.

Iako laserska epilacija uspješno uklanja dlake, broj potrebnih tretmana ovisi o boji i debljini dlačica, kao i dubini njihova korijena te o eventualnim endokrinološkim problemima. Uklanjanje dlačica Soprano XL laserom je daleko učinkovitije od većine uobičajenih IPL tretmana i tretmana laserom. Soprano laserom možemo tretirati više tipova kože i dlačica nego što je to ikada prije bilo moguće, a klijenti zamjećuju značajnu razliku u rastu dlačica već nakon 1. tretmana. Učinkovitost tehnologije je dokazana brojnim kliničkim istraživanjima u cijelom svijetu, a najbolji rezultati postižu se na svijetloj koži i tamnoj dlaci.

Kontaktirajte nas