Zašto smo drugačiji

Svaki korak uz vas!

Pozivamo vas da nam se pridružite u otkrivanju mogućnosti estetske kirurgije i ne-kirurških estetskih tretmana u postizanju izvrsnih, prirodnih rezultata u našoj poliklinici u Zadru koja je svega nekoliko minuta hoda udaljena od najužeg centra grada.
Naša misija je svakom klijentu osigurati potpunu pažnju i maksimalnu diskreciju. „Težim da svojim klijentima osiguram vrhunsku uslugu, na način da svima pružim sveobuhvatan, pedantan i individualan pristup kakav bi i ja ili pak moji članovi obitelji očekivali kao klijenti“-kaže dr. Labar. I osoblje poliklinike dijeli njegovu posvećenost individualnom pristupu svakom klijentu uz poštovanje vaše privatnosti i vremena. Pružiti ćemo maksimalnu diskreciju pa niti u jednom trenutku ne trebate razmišljati o očuvanju svoje privatnosti.

Dr.Labar će vas savjetovati i cjelovito informirati o svakom zahvatu primjenjujući svoje iskustvo i bogato znanje o najnovijim tehnikama koje se primjenjuju u estetskoj kirurgiji. Slušamo vas i odgovoriti ćemo na svako vaše pitanje o estetskom zahvatu kako biste mogli donijeti ispravnu odluku. Osigurati ćemo dovoljno vremena kako bi bili sigurni da ste zadovoljni s rezultatom, bez obzira na zahvat koji ste odabrali. Dr. Labar je educiran, kvalificiran i primjenjuje inovativne kirurške tehnike i ima višegodišnje iskustvo u zahvatima kao što je vaš. Posvećen je cilju da svojim klijentima pruži najviši standard usluge. Kao plastični kirurg dr. Labar smatra da kvalitetno obavljen zahvat rezultira prirodnim izgledom koji je u ravnoteži s osobnošću i izgledom klijenta. Lica koja su previše zategnuta, obrve koje su previše podignute, dojke koje su previsoko ili su prevelike u odnosu na tijelo i lice trebale bi biti iznimka, a ne pravilo. Prijatelji i kolege koji ne znaju vašu malu tajnu, trebali bi vas gledati nakon vašeg oporavka i pitati se što je drugačije, a ne odmah primIjetiti što se promijenilo. Da li si promijenila frizuru? Izgledaš odmorno,svježe, mora da je godišnji odmor bio opuštajući i bez stresa. To su neka od pitanja koja su upućena našim klijentima nakon izvršenih zahvata. Dr. Labar vjeruje u umjetnički potencijal plastične kirurgije kojom se postiže prirodan rezultat, na način da će svi oko vas primijetiti (ali nitko neće znati!).

Kontinuirano se usavršavamo i poboljšavamo naše usluge s ciljem da budete sigurni kako ćete bit na tretmanu najvišeg standarda koji estetska medicina može ponuditi. Uz prirodan, zdrav i lijep izgled vaša sigurnost i komocija naš su glavni prioritet. Operacije se rade u kirurškoj sali opremljenoj najsuvremenijom aparaturom na kojoj radi vrhunski educirano osoblje. Samo kirurgija uz takve prioritete može rezultirati najboljim ishodom i sretnim klijentom.
Dr. Labar uvijek naglašava važnost edukacije klijenta i dostupnost kirurga! Osobno čita svaki e-mail i dostupan je na telefon 24 sata dnevno za pitanja koja ne mogu čekati. 
I naravno ukoliko odaberete nas biti ćemo počašćeni što ćemo sudjelovati u putovanju kojim mijenjate život!

Kontaktirajte nas